Leda Vin

Вашите пријатели
во кујнаta

Хартија за печење ​

Должина: 8m
Ширина: 30цм ​

Хартија за печење

Должина: 8m
Ширина: 40цм

PVC фолија

Должина: 20м ​
Ширина: 30цм ​

PVC фолија

Должина: 200м
Ширина: 30цм ​

Алуминиумска фолија

Должина: 5м
Ширина: 30цм ​

Алуминиумска фолија

Должина: 10м
Ширина: 30цм ​

Алуминиумска фолија

Должина: 20м ​
Ширина: 30цм ​

Алуминиумска фолија

Тежина: 1кг ​
Ширина: 30цм ​

Алуминиумска фолија

Рефус 1кг
Ширина: 30цм ​

lokacija

Ул. Енгелсова бр 6, 2310
Виница, Р. Македонија

telefon

+389 33 361 937
+389 78 526 119
+389 75 354 637