Leda Vin

Совршена комбинација на
цена и квалитет

Диспанзер за маса

Достапен и во дрвена нијанса
Висина: 15.5cm
Ширина: 10cm
Длабочина: 12cm

Диспанзер за сет тоалетна хартија

Висина: 22см
Ширина: 13см
Длабочина: 11.5см

Диспанзер за сет хартија за раце

Достапен и во проѕирна нијанса
Висина:28cm
Ширина: 26.5cm
Длабочина: 11.5cm

Диспанзер за пена 500мл

Висина: 17см
Ширина: 10.5см
Длабочина: 12см

lokacija

Ул. Енгелсова бр 6, 2310
Виница, Р. Македонија

telefon

+389 33 361 937
+389 78 526 119
+389 75 354 637