Leda Vin

Нежна и мека,
100% целулоза

Тоалетна хартија

Вид: Двослојна​
Состав: 100% Целулоза

Тоалетна хартија

Вид: Трослојна​
Состав: 100% Целулоза

Тоалетна хартија ​

Вид: Трослојна​
Состав: 100% Целулоза

Тоалетна хартија

Вид: Двослојна​
Состав: 100% Целулоза

Тоалетна хартија

Вид: Двослојна​
Состав: Целулоза

Тоалетна хартија

Вид: Двослојна​
Состав: Целулоза

Сет тоалетна хартија

180л.
Состав: Целулоза
Ширина: 11см

Тоалетна хартија

Вид: Двослојна​
Состав: 100% Целулоза

lokacija

Ул. Енгелсова бр 6, 2310
Виница, Р. Македонија

telefon

+389 33 361 937
+389 78 526 119
+389 75 354 637