Leda Vin

Нежни и меки
со висока абсорбција

Бришач двослоен 500гр.

Состав: Хидро целулоза

Бришач двослоен 2x200л

Состав: Хидро целулоза

Бришач двослоен 2/1

Состав: Хидро целулоза

Сет хартија за раце 180л. (двослоен)

Состав: Хидро целулоза
Ширина: 11см
Должина: 22,5см

Бришач трослоен 500гр.
lokacija

Ул. Енгелсова бр 6, 2310
Виница, Р. Македонија

telefon

+389 33 361 937
+389 78 526 119
+389 75 354 637