Leda Vin

Врвен квалитет
за сите пригоди

Салвети 40 бр.

Состав: Целулоза
Димензија 25x25

Салвети 50 бр.​

Состав: Целулоза
Димензија 25x25

Салвети 70 бр.

Состав: Целулоза
Димензија 25x25​

Салвети 100 бр.

Состав: Целулоза
Димензија: 33х33

Салвети 50 бр.

Состав: Целулоза
Димензија: 33х33

Салвети за диспанзер
lokacija

Ул. Енгелсова бр 6, 2310
Виница, Р. Македонија

telefon

+389 33 361 937
+389 78 526 119
+389 75 354 637